Smullen!

De hittegolf hier houdt aan.  Mama en papa wilden vandaag niet meer naar het strand, hoewel wij dit een beter plan vonden, met die zwoele temperaturen. Toch was het vandaag een hele leuke dag! We hebben heel lekker gegeten. Het begon allemaal met een ijsje deze namiddag aan het meer.

Ijsje Parque Lage

Deze middag zijn we Leblon gaan bezoeken en hebben we in restaurant Fellini geluncht. Papa wou per se naar dit restaurant maar eigenlijk was dit een wat ongelukkige keuze want ondanks het indrukwekkende palet aan gerechtjes was het niet gezellig, geen super bediening en vrij prijzig. Alleen de chocomousse vonden Timo en ik wel smullen.

Restaurant Fellini Ipanema

’s Avonds zijn we in Santa Teresa gebleven, maar vlakbij ons huisje zijn er super gezellige straatjes en bars.

Santa Teresa

Bars Santa Teresa

Bar Do Gusto is er zo eentje. Hier was de bediening wel persoonlijk, en gezelligheid troef. En in Cafe do Alto (vlakbij) serveren ze ook heerlijke tapioca, een van de lievelingsgerechten van mama. Smaakt een beetje zoals een pannenkoek en kan je eten met ei, kaas, tomaten, vanalles eigenlijk. Ik (Mateo) vond die met kokos overheerlijk.

Tapioca

Mama zei ook nog dat dit ons laatste avondeten was in Rio, aangezien we morgen vroeg terug het vliegtuig opgaan om in Porto Alegre oudjaar te vieren. Gelukkig komen we op het einde van ons verlof nog terug in Rio want we moeten er nog heel wat plekjes bezoeken!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. miessen therese schreef:

    dat ziet er allemaal heerlijk uit ! hopelijk weer veilige vlucht !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s