A praia de Rondinha

Als het aan ons ligt, zouden we elke dag naar het strand gaan. Maar omdat mama en papa ons beschermen tegen zonnesteek en verdroging, beperken we de strandbezoekjes. Na Leme beach hebben we ook in Rondinha een korte voormiddag (2 uur) aan het strand doorgebracht. Vaak is dat voldoende om uit te waaien, heel veel in het water te spelen (voor mij Mateo) en in het zand te spelen (voor mij Timo). Papa heeft dan ook een frisbee en een bal mee.

Rondinha Beach

Rondinha Beach deed wat denken aan de Noordzee. Veel duinen en kleine inhammen met restanten water. Veel wind. Alleen de permanente warme lucht is anders dan bij ons. :-). En jammergenoeg ook  veel kwallen. Augusto  en papa waren zich net aan het verfrissen in het water na een kleine run op het strand, toen Augusto werd gebeten.

Rondinha Praia

Zelf al is het dan nog vroeg, de hitte zorgt ervoor dat ik (Timo) het niet lang volhoud.

Deze tijd van het jaar is het trouwens tussen 11.00 en 16.00 ten stelligste af te raden in de zon te zitten in deze streek van Brazilië, zelfs niet in de luwte van een parasol. Zeker voor kleine kinderen en blanke scheten zoals wij. Hieronder zie je me aan het slapen op de arm van papa, terwijl mama net terug is van een strandwandeling met Mariana.Timo slaapt

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s