Vejer de la Frontera

on

Vejer de la frontera, un pueblo blanco, een klein wit bergdorpje in Zuidwest Spanje was onze nieuwe uitvalsbasis voor een kleine week na het Malaga-avontuur. Mama en papa hadden opnieuw gekozen voor airbnb als verblijfsconcept, waardoor we nu zelfs in een typisch wit huisje konden overnachten. Een wat vreemde ingang, met een gemeenschappelijk koertje voor 4 of 5 verschillende huisjes, bracht ons naar ons huisje. Een klein doolhof van verschillende kamertjes, met veel verschillende verdiepingen & opnieuw een ongelooflijk leuk terras, met zicht op het oude stadje.

IMG_20160731_211432

IMG_20160801_081154

Alleen jammer dat een van de eigenaars duiven bijhield, want die terroriseerden ons terras bij momenten.

Vejer de la Frontera is een stadje waar we telkens weer verrast werden door de bochterige smalle steile straten & waar mama en papa heel vaak hun oriëntatie kwijt waren.

IMG_20160801_172419

Je merkt aan alles dat dit stadje stilaan uit zijn voegen barst: drukte rond de restaurants ’s avonds, onvoldoende parkeerplaats langs de wallen om toeristen te laten stoppen. Maar heerlijk gezellig restaurantjes & pleintjes, waar je maar geen genoeg van kan krijgen. Belangrijkste om te weten is wel dat de siësta hier duurt van 14u tem 18u. Behoorlijk lang. Zeker als je dan pas om 20u30 (ten vroegste!) ergens kan gaan eten.  Heel vaak moesten we toch onze eerste honger stillen met een aperitiefje rond 19u.

IMG_8698

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s