Urban camping avonturen

on

Je moet niet altijd ver weg te gaan om een heerlijk vakantie gevoel te hebben. Net voor het nieuwe schooljaar start, hadden mama en Arianne het idee om te gaan kamperen. Gaan kamperen in het midden van de stad! Het deed een beetje vreemd aan, maar er was een leuk verborgen plekje, vlak aan de Wezenberg.

Net na de middag zijn we vertrokken. Op avontuur. Ik (Mateo) was alvast super trots dat ik op mijn eigen fiets mocht rijden naast mama en Arianne. En aangezien we op avontuur gingen, fietsten we van speelpleintje naar speelplein, steeds dichter naar onze camping. We gingen via het Boelaarpark (met vernieuwe speeltuin en super leuke piratenboot), een klein parkje aan de luchthaven waar we goed de vliegtuigen konden zien opstijgen en landen. Daarna kwamen we per toeval terecht in het Brilschanspark waar er vanalles te beleven viel. En gelukkig voor ons ook een ijsjeskraam!

2016-08-29_2003

Eenmaal aangekomen op de camping hebben we mama & Arianne niet veel meer gezien. Zo druk waren we bezig met het spelen samen met Leonore en Casimir. En het ontdekken van de kippen en biggetjes op de camping.

IMG_9079 IMG_9072

IMG_9089

Daarna allemaal lekker samen in 1 tent slapen. Wat een avonturen. We waren uiteindelijk zo moe van al dat spelen, dat we het zelfs niet door hadden dat mama en Arianne de pomp vergeten waren en dat we dus allemaal op grond moesten slapen. Een klein detail, want ’s morgens vroeg waren we alweer vrolijk wakker. Klaar om verder te spelen.

IMG_9093

En met enige trots kregen Arianne en mama toen we vertrokken alles op de fiets! Enkel Leonore had niet veel ruimte meer in de fietskar, maar het was gelukt:).

IMG_9097

Vakantiegevoel in eigen land. Heerlijk. Volgende keer mag papa ook eens mee.

Vanaf nu aftellen geblazen. Nog 4 keer slapen en het schooljaar start! Spannend deze keer, want Mateo mag al naar het eerste leerjaar en Timo gaat officieel naar het eerste kleuterklasje.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s