Relaxen in Frankrijk

In de paasvakantie mochten we opnieuw een weekje naar Bompa. Eindelijk !! We keken er al weken naar uit om Bompa & Agnes te bezoeken.

Na een voor ons veel te lange autorit  – overdag deze keer – kwamen we aan in Caillac. Net op tijd voor de aperitief, mama en papa weten het altijd prima te plannen. Heerlijk toch.

En zelfs al was het nog maar april, het was een heerlijk warm weertje. Uiteindelijk hebben we de hele week buiten kunnen zitten om te eten. Jammergenoeg was het zwembad nog niet geopend. Maar dat vonden we niet erg. Er is genoeg te doen bij bompa!

We mochten bompa helpen met het maaien en onkruid wieden van de tuin, verstoppertje spelen in de tuin, ijsjes helpen maken met Agnes, gaan lopen samen met papa, de eendjes gaan eten geven aan de vijver beneden in het dorpje, wandelen met Agnes naar de vuilbak … . En gewoon veel babbelen, aperitiefjes drinken en goed eten.

We werden weer super verwend bij bompa en Agnes. Zelfs na zo vaak op vakantie gaan bij hen, blijft het ons niet vervelen !

En ongelooflijk maar waar, net toen wij met bompa naar de bakker mochten, waren de klokken voorbij gevlogen en lagen er opeens super veel eitjes in de tuin! Ongelooflijk toch ! We vonden het dan ook super super super leuk en konden ze niet snel genoeg allemaal beginnen zoeken.

Een heerlijk weekje relaxen bij bompa kwam ideaal, want ook mama moest net veel rusten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s