Familietijd in Malta

Zoals elk jaar (Rio 2016Hamburg 2017) proberen mama en papa met oudejaarsavond iets leuk te doen. Meestal betekent dit dat we op vakantie gaan. En daar hebben we natuurlijk altijd zin in! Met het vliegtuig reizen vinden we ondertussen al normaal. Ik (Mateo) vroeg zelfs hoeveel vliegtuigen we deze keer na elkaar moeten nemen. Gelukkig maar eentje :).  En heb je trouwens al gezien wat voor coole trolleys we hebben?

Dit jaar was de vakantie nog specialer,  want het werd een grote familie-uitstap ! We mogen op vakantie met oma Christine, oma Therese, John, Tante Liz, Eric, Louise en Liv ! Woowwww, zoveel speelkameraadjes ! En al helemaal grappig dat we nu de twee oma`s tegelijk mee hebben op vakantie.

Allemaal samen in een leuk groot huis, op een eiland: Malta. En wat blijkt? Het is een ongelooflijk leuk eiland, vol met rotsen, stenen, water, …

Het stadje Sliema waar ons huisje stond, is een gezellige residentiële wijk, met zicht op het prachtige Valletta.   Sliema is gelegen aan een soort van zeearm, waardoor je aan de waterkant een heel lange wandelboulevard hebt. Met zicht op de haven, op Valletta, op St Julian, … .

Valt het jullie op dat het er misschien toch niet zo warm is? Vooral de wind zorgt ervoor dat we vaak met onze jas moeten rondlopen. Maar he, daar trekken we ons absoluut niets van aan. Want de zon schijnt ook constant :).

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s