Taipei 101 en elephant trail

Vandaag gingen we op stap naar het hoogste gebouw van Taiwan, de Taipei 101 tower. Een van de hoogste torens ter wereld. En erg indrukwekkend als je beneden aan de voet staat. Tijd voor een bezinningsmoment.

Onderaan konden we even wat verfrissing opzoeken in het sjiekste shopping center van de stad. We hebben alle duurste winkels die er bestaan op één plek gezien. Apple Store.

Apple Store

Voor ons niet echt interessant. maar we vonden het nemen van de 100en roltrappen dan wel weer heel erg leuk. Vooral ik, Timo ontpopt zich als een echte reisbegeleider, want mama en papa moeten me snel proberen te volgen. Voor ze het weten, ben ik al richting de volgende verdieping.

roltrappen

En dan konden we eindelijk de heuvel beklimmen. Daar keken we al de hele dag naar uit. Maar mama wou er niet te vroeg aan beginnen, het was namelijk nog veel te warm. Net buiten de stad, kan je namelijk de Elephant Trail doen. Een wandeling van 1,5km alleen maar trappen naar boven. Vermoeiend voor de benen, maar je krijgt een prachtig zicht als je boven komt. Echt de moeite waard.

trappen

En ik, Timo, vind het klimmen op trappen zo leuk, dat het me gelukt is om helemaal alleen naar boven te klimmen ! Trots waren mama en papa op mij.

boven

Gelukkig was er boven ook een kraantje om ons wat te verfrissen. Dat konden we wel gebruiken !

verfrissen

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Dat zal wel vermoeiend geweest zijn ! maar toch alweer een belevenis rijker !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s