Bij regen bezoeken we een museum

on

De laatste volledige dag in Taitung heeft het echt de hele dag geregend. En niet een klein beetje, maar echt pijpestelen.  Een uitloper van de typhoon, waar we gelukkig niet al te veel hebben gemerkt. Alleen dat we één dag niet eens in de buurt van het strand mochten. Zo strikt/angstig zijn ze wel.

Change of plans dus, want er stond een half dagje strand op het programma. Dan gingen mama en papa maar op zoek naar een leuk alternatief.

Blijkbaar is het National Pre-historical Museum hier enorm de moeite. Zo gezegd, zo gedaan. Een enorm groot complex, en echt een museum zoals het hoort. Onderverdeeld in bevattelijke thema’s, interactief voor kinderen, en heel interessant zowel voor jong als oud.

Mama en papa waren helemaal in hun nopjes, maar ook wij vonden het echt super interessant. Jammer dat we geen Chinees of Engels kunnen lezen. Maar dan moeten mama en papa maar echt alles vertalen. Ik, Mateo vind het echt enorm interessant. Ik bleef maar honderden vragen stellen, en uitleg krijgen over alles wat ik zag.

We hebben zelfs de kans gehad om de overblijfselen van het skelet van Lucy te zien. Vooral mama was er van onder de indruk. Top museum waar je uren in kan rondlopen.

En als bij wonder stopte het even met regenen, net wanneer we aan een strandje waren. Ideaal ! Heel mooi kan je het niet noemen, maar dat vinden wij niet erg. Zolang er maar golven zijn om in te spelen, en we elkaar hebben.

En dan nu zijn we klaar voor ons nieuw avontuur. Hop naar het zuidelijkste puntje van Taiwan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s