Mindelo

on

Met 70.000 inwoners de tweede grootste stad van Kaapverdië. Uitgestrekt langs de kustlijn op een klein eiland São Vicente. Mama en papa krijgen hier het gevoel dat ze in Cuba of Brazilië zijn. Leuke barretjes, kleurrijke huizen; mooie haven, … Mooi weer en altijd een frisse wind. En dankzij de heuvels verspreid over de stad, heb je heel vaak super mooi zichten.

Wij vinden het hier alleszins fantastisch. Een super leuk strand, waar je na 1 meter helemaal in het diepe bent. Ook ik (Timo) ben hier helemaal niet bang. Met mijn bandjes aan; ga ik hier zelfs helemaal alleen het water in.

Het leuke aan dit strand is dat er altijd een leuk sfeertje is. ’s Ochtends vroeg zie je heel wat mensen die komen sporten (wandelen, zwemmen, …) vooraleer ze naar het werk gaan. ’s Avonds en in het weekend komen de families naar het strand om te genieten van het mooie uitzicht en een verfrissende plons in het water. Ook de jongeren spreken hier vaak af. Om samen te voetballen, acrobatische toeren uit te halen. Of om naar muziek te luisteren.

Er is altijd wel iets te doen !  Strandvoetbal, festivalletjes in de stad, …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s