Ons nieuwe plan

Het is ondertussen al even geleden dat we nog iets hebben geschreven. De voorbije maanden hebben we eigenlijk weinig tot niet gereisd. Niet enkel omdat de pandemie ons thuis hield, maar ook omdat we nieuwe plannen aan het maken zijn. Grote, nieuwe plannen !

In augustus 2020 verhuizen we namelijk naar Kaapverdië. Ja, je hoort het goed. Naar Cabo Verde. De reis vorig jaar is ons zo goed bevallen, dat mama en papa besloten hebben om de sprong te wagen.

Vanaf de eerste grote reis in 2015 stellen mama en papa zich telkens deze vraag: “Is dit een land waar we met z’n allen een tijdje zouden willen wonen?” En Kaapverdië lijkt op alle vlakken te passen in ons leven (op dit moment). We verhuizen naar Mindelo, de tweede grootste stad van Kaapverdië op het eiland São Vicente.

We vinden het allemaal best wel spannend! Uiteraard kunnen we niet helemaal goed inschatten wat de grootste veranderingen allemaal zullen zijn.

Zie je de stad hieronder op de foto? Dat is Mindelo! Een stad met fijne huisjes en kleine heuveltjes. Met uitzicht op de “Monte Cara” en uiteraard de Atlantische oceaan.

Wil je meer weten wat we (en vooral mama en papa) daar precies allemaal gaan doen? Lees dan zeker dit berichtje.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s