Afscheid nemen bestaat niet

on

Het schooljaar is nu officieel afgelopen. Met gemengde gevoelens gingen we de voorbije dagen naar school. Super fijn om iedereen te zien, maar deze dagen mochten eigenlijk blijven duren. We hebben helemaal geen zin om afscheid te nemen! Gelukkig kunnen we in de vakantie zeker nog met wat vriendjes afspreken, want we zijn nog niet onmiddellijk weg.

Dit zijn wij op onze laatste dag school. Mama wou per se een foto maken ;-). Zie je daar de groene speelplaats op de achtergrond? Net helemaal nieuw en afgewerkt! Jammer dat we er niet lang van hebben kunnen genieten!

Hebben we je al verteld dat we de liefste klasgenootjes ooit hebben? Kijk eens wat voor leuke herinneringen ze voor ons hebben gemaakt!

Een kussen met een leuke tekening en alle namen van de klasgenootjes… Briefjes voor wanneer we even verdrietig zijn en leuke herinneringen kunnen ophalen… Een gepersonaliseerd moppenboekje met bij elk kindje van de klas een leuk mopje… Bij de doos vol brieven voor Mateo hebben ze zelfs zijn lievelingsschelpen toegevoegd. Top is dat! Dat krijgt allemaal sowieso een plekje in onze bagage.

Op naar een fijne zomervakantie! Met leuke uitstapjes, bezoekjes aan de familie en op het einde hopelijk een vlotte vlucht naar Kaapverdië :). Wanneer dat ook mag zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s