Dat jojo- of ping-pong-gevoel

on

De voorbije weken voelden we ons heel vaak zoals een jojo. Of dat balletje dat van links naar rechts gaat op een ping-pong-tafel. Super enthousiast en vol vertrouwen dat we binnenkort op Kaapverdië zullen geraken de ene dag om de dag erna dat enthousiasme te zien wegebben. Gaan we er ooit geraken?

Hetzelfde vond onlangs plaats voor de eerste schooldatum. De ene dag krijgen mama en papa te horen dat de scholen starten op 24 augustus, om dan de dag nadien te weten te komen dat het schooljaar voor de leerkrachten op 24 augustus start, maar de lessen voor de leerlingen pas op 1 oktober beginnen. En dat terwijl onze nieuwe school twee dagen ervoor vertelde dat de lessen beginnen op 10 september. Nog mee? Wij alleszins niet! We blijven hopen dat we er zullen zijn voor de eerste schooldag, samen met alle andere klasgenoten.

Uiteraard vinden we het niet erg om hier nog een aantal maanden langer rond te lopen. We hebben het ook hier prima naar onze zin. We hebben een fantastische familie en super leuke vrienden, waarmee we heel vaak leuke uitstapjes doen. En ook het rond hangen hier in het park vinden we super. Toch hebben we zin om aan ons avontuur te beginnen en vinden we de onzekerheid nu toch wel iets te lang duren.

Kortom: we zijn er klaar voor. Mama heeft zo goed als al ons speelgoed verkocht. Alle nutteloze dingen zijn weg. Zodra we een vlucht kunnen boeken, zijn we klaar. Klaar voor een ander uitzicht!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s