Onze school: Escola Portuguesa de Mindelo

Opeens ging het best wel snel voor ons!

Zondag avond zijn we geland op de luchthaven van Mindelo (Sao Vicente). Maandag namiddag hadden we kennismaking met onze juffen  en mocht ik, Mateo al meteen voor de klas gaan staan. Heel onwennig, maar de kindjes waren best vriendelijk.

En dan was het zover. Op dinsdag gingen we naar de school. Super spannend, maar uiteindelijk gingen we allebei (en zeker Mateo) vol vertrouwen naar de klas.

Ook mama en papa vonden het blijkbaar super spannend. Ze hebben namelijk die dag heel wat zitten kijken naar de speelplaats om te zien of ze ons konden zien.

De eerste dag is eigenlijk super goed meegevallen. De kindjes waren best vriendelijk. In Mateo zijn klas zit er een jongen die Nederlands spreekt, dus dat is heel gemakkelijk.

In de klas van Timo is er jammer genoeg geen jongetje die Nederlands spreekt. Maar dat is niet erg. Zo ga ik heel snel Portugees leren ! De juf zegt trouwens ook al dat ik al wat woordjes herken. Ik let alleszins de hele dag goed op en hoop heel snel veel te kunnen begrijpen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s