wie zijn wij

Hallo,

Op deze blog kan je de avonturen volgen van 2 broertjes die graag op vakantie gaan. Alle ervaringen die hier worden verteld zijn de onze, al konden ze natuurlijk zonder medeweten van mama of papa niet gerealiseerd worden. En af en toe geven ook zij hun eigen ouderlijke kijk op de dingen.

*juni 2020 versie*

Ondertussen is er weer veel veranderd. Een pandemie heeft ons een tijdje uit school gehouden. Maar belangrijker: we zijn groot, stoer en sterk geworden! De voorbije jaren hebben we telkens één grote reis gemaakt. En af en toe gingen we tussendoor op citytrip samen met mama en papa. Heerlijk vinden we het nog altijd om nieuwe steden te ontdekken. Ons speelgoed gaat al lang niet meer mee op vakantie. Een tak of steen maakt ons ook blij. We genieten ervan rond te slenteren in de straten en naar de mensen te kijken. En weet je wat? We maken best weinig ruzie met elkaar. Enkel als we honger of dorst hebben!  Dan grommen we en kan het er wel eens tegen zitten.

Ik, Timo, zit in het eerste leerjaar bij juf Anita. Ik ben super sterk, en kan al goed fietsen. Elke ochtend ben ik de vrolijkste in huis en geef ik honderden knuffels per dag. Ik heb niet veel meer nodig dan mijn familie om gelukkig te zijn. Het lezen en rekenen begint stilletjes aan ook te lukken, alhoewel het niet altijd gemakkelijk is om me te blijven concentreren. Spelen met kleine autootjes is natuurlijk veel leuker! En ’s avonds ben ik vroeg in bed.

Ik, Mateo, ben uitgegroeid tot een grote leerrijke jongen. Het lezen gaat vlot. Ik heb nu zelfs mijn eigen blog. Volg me zeker op vrijevogel.travel.blog. Mijn allerliefste bezigheden zijn knutselen en dingen bedenken (van katrollen tot zelfgemaakte onderzetters, tot huizen gemaakt van ijsstokjes). Mijn grote droom is om op een boerderij te wonen. Daar zijn heel veel dieren! Ik heb nog een andere droom. Op een dag koop ik een boot waarmee ik de wereld afreis. Misschien jaag ik beide dromen na!

*november 2016 versie*

Ook in 2016 hebben we veel gereisd. We zijn het ondertussen al helemaal gewoon om het vliegtuig te nemen en mama moet ons al niet meer entertainen. We zijn groot genoeg om zelf spelletjes te verzinnen.

Ik, Handige Zorgzame Regenwolk Mateo Pele Bouten, ben nog steeds super nieuwsgierig en wil altijd graag weten hoe alles is gemaakt. Ondertussen loop ik even graag als mijn papa & kan ik geen moment stil zitten. Ik ben net 6 jaar geworden; stilletjes aan begin ik te lezen.

Ik, Banaan Waarom Timo  Bouten zit ondertussen ook geen moment meer stil. Ik blijf maar babbelen en waarrrrrom vragen stellen tot mijn mama en papa er geen antwoord meer op weten. Ik ben nog altijd super vrolijk, charmant en geef altijd aan iedereen kusjes en knuffeltjes. Zo kunnen ze niet anders dan me nog altijd veel pakken ;).

img_20161031_182109

*2015*

Ik ben Mateo & ben al 5 jaar oud. Ik doe niets liever dan te spelen met de allerkleinste ventjes & diertjes om daar verhalen mee te verzinnen. En als ik net thuis ben van school, dan spring ik snel op mijn step of loop ik toertjes door de gang om te tonen hoe snel ik ben. En niet te vergeten af en toe eens te stoppen om een koekje te eten. Zeker niet te vergeten.

En ik ben Timo, de kleine broer van Mateo. Als ik niet eventjes rustig in de zetel zit om alles te overschouwen, dan speel ik het allerliefste samen met mijn grote broer. Iedereen denkt dat ik een hele rustige jongen ben, maar eigenlijk ben ik een kleine deugniet, die heel goed weet wat hij wil. Even glimlachen en ik krijg bijna altijd alles wat ik wil. Heerlijk is dat. Je zal zien dat ik ondertussen al weet hoe ik moet lachen naar de camera.

 

 

 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s